Gene fir cu fir


Un truc de infrumusetare extrem de eficient, o noua inovatie care ne pune in valoare frumusetea ochilor sunt EXTENSIILE DE GENE.

Acestea pun accent pe importanta ochilor, completand frumusetea naturala, privirea devine mai expresiva, mai atragatoare iar ochii se bucura de comfort maxim si aspect ingrijit timp de 24 de ore. Sunt foarte usoare si nu incomodeaza deoarece sunt aplicate pe fiecare geana, timp de 3-4 saptamani nu va mai trebui sa le faci nimic si in orice moment al zilei, vei avea o privire seducatoare. Nu afecteaza genele naturale, adezivul cu care sunt lipite este invizibil, nu irita pleoapele asa ca este permis chiar si in cazul persoanelor cu ochi sensibili, iar forma acestora este una personalizata.


Extensiile de gene fir cu fir ofera un aspect natural. Aceasta metoda consta in aplicarea unei singure extensii pe fiecare geana naturala matura, la o distanta de 0,5 mm de la radacina acesteia. In total, se aplica aproximativ 80-120 de gene/pleoapa. Volumul extensiilor fir cu fir depinde de volumul natural. Aceasta metoda ne permite sa aplicam si gene cu o grosime mai mare pentru o intensitate maxima a volumului. Genele sunt perfect separate intre ele, aplicandu-se in diferite forme, lungimi si curburi alese cu atentie in functie de fizionomia ochilor clientei.


Dupa 3 saptamani, este recomandat sa mergi la retus pentru ca sunt gene mature care cad in acest interval - durata de viata a unei gene naturale este de 60-90 de zile. Extensiile de gene aplicate fir cu fir au nevoie de o ingrijire speciala, pentru a prelungi perioada de purtare a lor, in primele 48 de ore este recomandat sa eviti contactul cu aburii sau cu apa. Pe durata acestor doua zile, ochii nu se machiaza, nu se aplica mascara.


Pret gene fir cu fir: 250 lei

Pret retus: 130 lei

Pret gene smocuri: 70 lei